Sparklehex - ponies and more

sim-game stable -- virtuaalitalli

Sparklehex

Cadogan Citerne

Nimi Cadogan Citerne
Rotu, sukupuoli connemara, tamma
Syntymäaika & -paikka, ikä 2.5.2018 (FI), 1-vuotias
Väri, säkä ruunivoikko, 142 cm
Omistaja, kasvattaja Meiju K. (VRL-12530), Cadogan Ponies
Rekisteröinti VH19-035-0020
Koulutustaso Helppo B, vaativa valjakkoajo (0/3)
Meriitit

Sitruuna, Sitikka, Sittiänen.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, varsinkin ihanan rakastettavalla ponitammalla, joka taipuu yllättävän moneen. Paitsi kummasti naapurin postilaatikon ympäri ei taivuta, vaan se pyritään aina jyräämään. Mielenkiintoista.


i. Lavendar Lace
   conn, rnkm, 142 cm
   KRJ-II
ii. Platform Coaster
conn, rnkm, 143 cm
iii. Platform Gennem
iie. Flakes Frukost
ie. Alfa Ellen
conn, km, 139 cm
iei. Hawskin Eller
iee. Dyrian Citane
e. Cryannoon Sadhbh
   conn, rnvkk, 143 cm
   Ch
ei. Kelleherlee Shanahan
conn, rnvkk, 147 cm
eii. Midhehrair Scannláin
eie. Kelleherlee Róisín
ee. Cryannoon Fable
conn, rtkm, 141 cm
 
eei. Foxmoore Folktale
 
eee. Earlene
 

Sukuselvityksestä kiitos kasvitäti-Sorel!

ii. Platform Coaster: Vauhdikas ja erittäin ystävällinen ori. Tämä ruunikonkimo komistus on ollut vaikuttava kilpavastus aluekilpailuissa. Ponilta löytyy kapasiteettia metrisille esteille, eikä orin vire ole vielä kertaakaan uupunut kesken suorituksen. Sijoituksia ja voittoja on ropissut isot määrät palkinto kaappiin. Platform Coaster on vielä nuorehko, vain 12-vuotias, joka kilpailee satunnaisesti ja ottaa tammoja vierailulle. Orilta löytyy parikymmentä jälkeläistä.

iii. Platform Gennem: Ei varmasti mikään helpoin yksilö käsitellä, mutta kaiken voi antaa anteeksi, kun nousee tämän ponin ratsaille. Sen upeat liikkeet ja helppo käsiteltävyys selästä, on jotain todella hienoa! Platform Gennem on kilpaillut hyvällä menestyksellä este-, koulu- sekä maastoestekilpailuissa. Monipuolinen käyttöratsu on ihastuttanut tamman omistajia niinkin paljon, että tämä nimi on kovinta huutoa tällä hetkellä.

iie. Flakes Frukost: Symppis neito, joka osaa tehdä kiusaa hoitajilleen. Monet ovat alkaneet vältellä tamman hoitamista, koska aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Flakes Frukost on kyvykäs kouluratsu, jonka taidot ovat nousseet helppo A- tasolle. Taitavan ja rauhallisen ratsastajan kanssa Flakes Frukostin nimi on usein sijoittuneiden listoilla. Tamma on varsonut kolme upeaa orivarsaa, joista jokainen vaikuttaa monipuoliselta kilpaponin alulta.

ie. Alfa Ellen: Sympaattinen hurmuri, jota kaikki haluaisi aina hoitaa ja ratsastaa. Ellen asustaa isossa ratsastuskeskuksessa ykstyisenä, joten siellä niitä ihailijoita piisaa. Alfalla on kilpailtu metrisissä esteluokissa ja helppo B- tasolla koulua, ihan hyvällä menestyksellä. Pari isompaakin voittoa on tullut. Varsoja Elleniltä ei löydy kuin vasta kaksi, mutta uskoisin että myöhemmin tamman jäätyä eläkkeelle, pari varsaa voisi tulla lisääkin. Elleniä on pyöritetty myös näyttelyissä, joissa tamma on saanut positiivista palautetta tuomareilta. Erittäin kyvykäs ja hellyyttävä paketti, niin kokeneelle kuin kokemattomallekin ratsastajalle.

iei. Hawskin Eller: Perus juntti, jonka kanssa asioista saa vääntää ja kääntää moneen kertaan. Hoitaessa hieman levoton ja hankala, mutta ratsuna kuin satuponi. Tämä kimo herra omaa loistavan hyppytekniikan, jota se osaa hyödyntää erittäin hyvin. Melkein jokaisella kerralla ori on sijoittuneiden joukkiossa, mikäli näin ei ole, on jokin yleensä vikana. Hawskin Eller on kamppaillut jonkin verran jalkansa kanssa, mutta ainakin vielä on päästy todella helpolla. Orilla on kahdeksan jälkeläistä, joista jokainen on vaikuttanut kilparadoilla jollain tasolla. Ori kantakirjattiin III-palkinnolle.

iee. Dyrian Citane: Tamman rauhallinen ja rento luonne on ollut erittäin hyvä puoli ratsastuskouluun tulleelle ponille. Aluksi sen oli tarkoitus toimia omistajansa kilpaponina, mutta sen rauhallisuus ja anteeksi antavaisuus oli loistava hyöty tuntiponien joukkoon. Dyrianilla kilpaillaan metrisissä esteluokissa tiuhaan tahtiin. Tamman omistaja on välillä ehkä vähän liian kilpailutahtoinen, joka kostautuu huonoilla suorituksilla radoilla. Dyrianilla on hyvä hyppytekniikka jolla tamma on päässyt pitkälle. Dyrian on kantakirjattu II-palkinnolle ja saavuttanut näyttelyissä positiivista mainintaa upeasta rakenteestaan.